IMG-LOGO

Szolgáltatásaink

Mennyasszonyi csokrok

Legtöbbünk számára az esküvő napja a legmeghatározóbb és legszebb alkalom életünk során. Tudjuk, hogy a nagy nap közeledtével járó szervezés sokszor ijesztő mértékű átgondolást, rugalmasságot követel meg a családunktól vagy megbízott szakemberektől. Számunkra nem kérdés, hogy a legapróbb részletekig mindennek tökéletesnek kell lennie, az esküvői virágdekoráció terén, hogy álmaink napja valósággá váljon. Legyen szó akár többszáz fő részvételével megtartott, akár a legszűkebb körben rendezett házasságkötésről, mi a legszebb virágkölteményeinkkel biztosítjuk, hogy az esemény a meghívott szeretteik és barátaik elkápráztatásával, mindenki számára maradandó és örömteli emlékké váljon.

Bátran keressen fel minket az elképzeléseivel, hogy tapasztalt kollegáink személyesen formálhassák álmait illatos és színpompás csokrokká, díszekké. Ha az esküvő vizuális sikere a tét, velünk kizárhatja a legkisebb csalódást is!

IMG

Bel- és külföldi virágküldés

Tevékeny és szorgos életünkben könnyedén előfordulhat, hogy egy-egy meghatározó pillanatban nem lehetünk ott, ahol a legjobban akarnánk.

Ha olyan eset adódik, amikor a távolság leküzdhetetlen akadályt gördít jelenlétünk elé, ha élő-szóban nem adhatjuk át gondolatainkat, mi a megfelelő módon fogjunk képviselni az Ön gondolatait a kiválasztott helyen és időben! A címzett számára megrendelt virágküldeményeket és ajándéktárgyakat elkészítéstől az átadásig kiemelt figyelemmel kísérjük, hogy az átadni kívánt üzenet a megfelelő módon érjen célba!

Legyen szó örömteli sikerről, kiemelt alkalomról vagy szomorú veszteségről, gondoskodunk róla, hogy gondosan elkészített csokraink, koszorúink segítségével méltóképpen kimutathatja érzéseit.

IMG

Rendezvények dekorálása

Ha Ön bármilyen alkalomból olyan eseményt szervez, melyet virágdekorációkkal szeretne különlegesebbé tenni, mi legjobb tudásunk szerint segítünk benne.

Széles termékpalettánkkal, kreatív ötleteinkkel és kollégáink tapasztalataival szívesen járulunk hozzá, hogy a rendezvény egyben örömteli élmény is legyen a jelenlévők számára. Egyedi megoldást találunk Önnek, legyen szó többek között olyan évfordulós eseményről, mint névnap, születésnap, házassági évforduló, vagy fontos történés miatti összejövetelről, mint ballagás, vizsgasikerek, diplomaszerzés, lakásavató buli, babaköszöntő, bármilyen családi vagy baráti siker megünnepléséről, mi gondoskodunk róla, hogy a rendezvény hangulatát magas minőségű dekoráció emelje tovább.

IMG

Kegyeleti virágdekorációk

Mindannyiunk életében elérkezhet a pillanat, amikor szörnyű tragédiaként végső búcsút kell vennünk egy szerettünktől. Ha bekövetkezik a legrosszabb, aligha lehet gyógyír bármi a lélek sebeire, a hiányra, amit szinte semmi nem feledtet többé. Egy ilyen időszakban még egyszerű dolgok is nehézzé válnak, az érző szívet felemésztő gyász közepén majdnem képtelenség pozitív vagy szép dolgokra gondolni.

Ha az elhunyt különösen szerette valamelyik virágfajtát, ha volt kedvelt idézete, emlékezetes mondása, mi ennek megfelelően készítjük el a koszorút, szalagot. A kegyeleti díszek kiszállítását bármely budapesti temetőbe vállaljuk. A kiszállítást és elhelyezést lehetőségünk szerint a ravatal, a temetési szertartások megkezdése előtt végezzük, hogy a jelenlévő hozzátartozók, meghívottak gyászát semmiképp ne zavarjuk meg.

IMG

Szezonális készítmények

Az év minden napja valaki számára különleges nap. Valentin-napon a piros virágok és a szívek dominálnak, Nőnapon a tulipán és a kedves tavaszi virágok. Húsvétkor mindenki vágyik egy kis tavaszra. Anyák napján mindenki meg lepi édesanyját és nagymamáit egy szívmelengető virággal. A nyár végével, mikor beköszönt az ősz imádjuk az őszi hangulatú, sárgásabb dísztökös dekorációkkal díszíteni lakásunkat. Halottak napján mindig megemlékezünk szeretteinkről. Advent a várakozás ideje. Készülünk a karácsonyra adventi koszorúkkal és karácsonyi hangulatú díszekkel. Az újév búcsúztatásához elengedhetetlen egy négylevelű lóhere beszerzése.

IMG

Virágdobozok

Napjainkban a fialtok számára talán az egyik legkedveltebb választás a virágdoboz, amely bármely alkalomhoz illik, például első randevúhoz, egy esküvőre, de akár még egy céges megbeszélésen is megállják helyüket. Üzletünkben mindig találhat belőlük készet, amik csak magára várnak, vagy rövid idő alatt összeállíthat egy olyat, ami tökéletesen igazodik elképzeléséhez.

IMG

Csokrok

Virágcsokrot kapni jó, de adni még inkább! Igyekszünk változatosan összeállítani a virágkínálatot és az évszaknak megfelelő csokrokat alkotni. Mindig vannak kész csokraink, ha valaki idő szűkében van, de üzletünkben található kínálatunkból összeállíthat egyet elképzelésének megfelelően.

IMG

Cserpes növények

Az év bármely szakában látogat el hozzánk mindig találkozhat cserepes virágokkal, ezeket általában díszcsomagolásba kötjük, ennek köszönhetően jól bírjak az utazást, ha valaki ajándékba szeretné vinni könnyen kiteheti az asztalra.

IMG